Za poljoprivredu 200 hiljada KM

Bez autora
Mar 07 2011

Za podsticaj poljoprivredne proizvodnje na području Općine Novi Grad Sarajevo u općinskom budžetu za 2011. godinu planirano je više od 200 hiljada maraka. U okviru sredstava za organiziranje edukacije iz oblasti voćarstva, pčelarstva i plasteničke proizvodnje planirano je 10.000 maraka. Edukacije će biti bez naknade, uz 12 časova teorijske i četiri časa praktične nastave. Edukacija građana iz oblasti voćarstva počinje u srijedu, 9. marta, a nakon toga će početi edukacija iz pčelarstva te plasteničke proizvodnje.

Za poljoprivredu 200 hiljada KMZa podsticaj poljoprivredne proizvodnje na području Općine Novi Grad Sarajevo u općinskom budžetu za 2011. godinu planirano je više od 200 hiljada maraka.

U okviru sredstava za organiziranje edukacije iz oblasti voćarstva, pčelarstva i plasteničke proizvodnje planirano je 10.000 maraka. Edukacije će biti bez naknade, uz 12 časova teorijske i četiri časa praktične nastave.

Edukacija građana iz oblasti voćarstva počinje u srijedu, 9. marta, a nakon toga će početi edukacija iz pčelarstva te plasteničke proizvodnje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik